ПОЧЕТНА » ЗА НАС

ПУЛС РАДИО - ПОЧЕТОЦИПулс Радио  постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Сите содржини и музички избор се избрани за да допрат до слушателите од различни возрасти.

На фреквенцијата 100.5 FM, во било кој дел од денот, тиквешката публика има  можност да стигне до најновите музички хитови. , да се запознае со случувањата во Неготино и Тиквешијата, Македонија и пошироко. Нудиме говорни содржини кои ќе Ве едуцираат, насмеат, информираат...

Како локално радио се стремиме да станеме омилена фркфенција во сечиј дом, автомобил, дуќан... едноставно да бидеме медиум кој секој ден ќе им го исполнува со забава на своите пријатели, слушателите.

Контактот со слушателите исто така е приоритет за ПУЛС радио, со цел да ги слушниме ставовите на нашите пријатели, своите забелешки и препораки.

За кратко време нашиот стремеж е исполнет, Радио Пулс е ваше радио, медиум близок до сите ! Продолжуваме и понатаму да работиме за да и се допаднеме на нашата пулблика. Вашиот избор е најдобар во тиквешкиот етер... 100.5 fm  и on-line преку нашиот сајт. 

Имајте пријатни мигови...

Ваше Радио... Ваш единствен вистински пријател !