ПОЧЕТНА » ПРОГРАМА » Понеделник

Понеделник


ВРЕМЕ ЕМИСИЈА ВОДИТЕЛИ
00:00 07:00         Ноќна програма  
08:00 09:30 Утрински пулсирања Соња
10:00 - 12:00 Пулс СМС              
Соња
12:00 - 13:00 Кавервил Драган Б. Костиќ
13:00 - 15:00  Спорт рапорт  Мики
15:00 - 17:00  Пријатен ручек
 Мики
17:00 - 00 :00  Музичка програма    Соња