ПОЧЕТНА » ПРОГРАМА » Четврток

Четврток


ВРЕМЕ ЕМИСИЈА ВОДИТЕЛИ
00:00 08:00         Ноќна програма Мики
08:50 09:30  Утрински пулсирања Соња 
10:00 - 12:00  Пулс смс  Соња
12:00 13:00  Кавервил  Драган Б. Костиќ
12:00 13:00  Љубовни песни  Избор Соња
13:00 15:00  Добрите стари времиња  Мики Велики
15:00 17:00   Пријатен ручек  Мики Велики
17:00 00:00 Музичка програма  Мики