ПОЧЕТНА » ЗАБАВА » ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ВО ГОЛЕМИОТ БРАТ

ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ВО ГОЛЕМИОТ БРАТ


Додадено на 18-02-2016 во ЗАБАВА

Наш претставник во Големиот брат оваа година најверојатно ќе биде Даниел Кајмакоски.

Првичните претпоставки дека победникот на Х-фактор ќе биде дел и од ова реално шоу, се потврдија кога на социјалните мрежи се појавија фотографии од Кајмакоски кој веќе влегол во куќата на Големиот брат. Од продукцијата се уште немаат испратено официјална потврда. Изборот, според многумина е полн погодок. Минативе години Македонците беа победници на регионалните шоуа. Кајмакоски победи на Х-фактор, а на минатиот серијал од Големиот брат победи кумановецот Дарко Спејко. Дали Даниел само позира или во куќата отишол да ги договори условите за учество, ќе дознаеме наскоро. Следната сезона на Големиот брат ќе биде со ВИП личности.