ПОЧЕТНА » МАКЕДОНИЈА » ИДНИОТ ВТОРНИК НЕРАБОТЕН ДЕН

ИДНИОТ ВТОРНИК НЕРАБОТЕН ДЕН


Додадено на 27-06-2016 во МАКЕДОНИЈА

Идниот вторник, 5 јули ќе биде неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Според календарот за неработни денови на Министерството за труд и социјална политика, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен за сите граѓани. Следниот неработен ден за сите граѓани ќе биде на 2 август, кога се празнува Денот на Републиката.