ПОЧЕТНА » ИНФО » ИЗЛОЖБА НА ОЛД ТАЈМЕРИ

ИЗЛОЖБА НА ОЛД ТАЈМЕРИ


Додадено на 06-11-2014 во ИНФО

Во рамки на одбележувањето на празникот 8 Ноември, Денот на ослободување на Неготино, утре на градскиот плоштад во Неготино, со почеток од 11 часот  ќе се одржи 11 изложба на „ Олд тајмери 2014 “. Изложбата за отворена ќе ја прогласи градоначалникот на општина Неготино Ванчо Апостолов, а на истата покрај неготинсиот ентузијаст и колекционер на стари автомобили Дионис Пашлаков, со свои возила ќе се претсават колекционери и од други градови од земјава.