ПОЧЕТНА » храна » Интересна идеја за вашата трпеза

Интересна идеја за вашата трпеза


Додадено на 21-10-2013 во храна

 

 

Еве интересна идеја за вас и вашето семејство, како да ја збогатите својата трпеза.

 

За оваа печена кошничка не ви се потребни специјални намирници, така што многу едноставно би можеле да ја вклопите во вашиот семеен ручек.