ПОЧЕТНА » МАКЕДОНИЈА » ПЕТОК НЕРАБОТЕН ДЕН

ПЕТОК НЕРАБОТЕН ДЕН


Додадено на 13-06-2016 во МАКЕДОНИЈА

Министерството за труд и социјална политика соопштува, дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 17 јуни 2016 година (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.