ПОЧЕТНА » МУЗИКА » СИНОЌА ЗАПОЧНА ТРЕТАТА СЕЗОНА НА ШОУТО ТВОЕТО ЛИЦЕ ЗВУЧИ ПОЗНАТО

СИНОЌА ЗАПОЧНА ТРЕТАТА СЕЗОНА НА ШОУТО ТВОЕТО ЛИЦЕ ЗВУЧИ ПОЗНАТО


Додадено на 07-03-2016 во МУЗИКА

Синоќа започна третата сезона на музичкото шо „ Твоето лице звучи познато “. Македонски претставник во музичкото шоу овојпат е Даниел Кајмакоски, кому како прва задача му беше доделена Џибони. 

Даниел имаше одличен настап, но сепак победник на првата епизода од оваа трета сезона беше Никола Роквиќ кој одлично ја изимитара нашата Калиопи во изведбата на песната „ Бато “. следна задача на Даниел е улогата на пејачот Бруно Марс, во која се надеваме дека одлично ќе се снајде.