ПОЧЕТНА » МОДА » СПЕКТАКУЛАРНО ШОУ НА ВИКТОРИЈА СИКРЕТ

СПЕКТАКУЛАРНО ШОУ НА ВИКТОРИЈА СИКРЕТ


Додадено на 03-12-2014 во МОДА

Спректакуларно шоу се случи пред два дена во Лондон. Ангелите на викторија Сикрет, прекрасните убавици, прикажаа возбудлива ревија составена од 6 сегменти. Илјадници часа биле потрошени за изработка на 81 уникатен костим, од чипка, пердуви, кристали и скапоцени камења. 8 официјални ангели на Сикрет продефилираа на ревијата заедно со уште 39 убавици од целиот свет.