ПОЧЕТНА » ЗАБАВА » ТОП 10 КИКСОВИ НА АВА КАРАБАТИЌ

ТОП 10 КИКСОВИ НА АВА КАРАБАТИЌ


Додадено на 09-01-2015 во ЗАБАВА

Кога се киксовите во прашање старлетатата Ава Карабатиќ е без конкуренција. Покрај оној „Веќе никогаш нема да имам самодоверба во другите“, погледнете дел од нив и насмејте се до солзи!

 

 

  1. Јас сум за да се сруши црквата Свети Донат и да се изгради уште постара!
  2. Често ги менувам фризурите, некогаш се потстрижувам кратко некогаш долго.
  3. Да имам можност да бидам нешто друго во животот би била коњ или делфин заради нивната грациозност. Инаку зошто стилот на пливање ДЕЛФИН се вика така, ако не е крстен по делфинот!
  4. Секогаш сум вклучена во мобинг. Имам 5 мобилни.
  5. Да сум пилот, дефинитивно би управувала со воз.
  6. Ги поздравувам своите родители, посебно мама и тато!
  7. Градите можат да ви пораснат ако пливате, зошто така расте и градниот кош.
  8. Ава, дали некогаш си била под анестезија? – Да,  сум била на забар. – Не, не мислев на тоа, на целосна анестезија? – Пааа еднаш кога паднав и го повредив глуждот па ме болеше коленото….
  9. Живеам здраво. Спиро секој ден медитира по полoвина час, а јас по 30 минути!